Onze tarieven

Dit vakantiehuis is hoofdzakelijk voor familiegroepen bestemd. Andere groepen worden graag aangenomen maar alleen met de instemming van de uitbaters. En in dit geval kan een hogere waarborg geëist worden. Fuiven, die door studenten georganiseerd worden of vrijgezellenfuiven worden niet toegelaten. Als u niet tot een familiegroep behoort, verzoeken we u ons een boodschap achter te laten, wanneer u reserveert.

Gelieve woning en omgeving te respecteren! Niet te veel lawaai na 22 uur a.u.b.! Het aantal toegelaten gasten mag niet overschreden worden. Gelieve gehuurde woning zowel als haar inventaris in goede staat achter te laten! De woning wordt op het einde van het verblijf schoongemaakt maar u bent verplicht het huis schoon te houden. Gelieve schoonmaak te houden en het vaatwerk te wassen en op te ruimen. Als het huis niet in goede staat teruggegeven wordt, mag de eigenaar extra-onderhoudskosten berekenen. Gelieve ons elke aan de woning aangerichte schade te vermelden, zodat we zo het huis voor de volgende gasten kunnen herstellen.

 
Tarifs 2019
WE basse saison
519 €
WE moyenne saison
699 €
WE haute saison
829 €
SEM. basse saison
669 €
SEM. moyenne saison
869 €
SEM. haute saison
969 €

Vakantieperiodes en feesten

Tijdens de schoolvakantie reserveert u per week : 969 € Pasen / juli / augustus / Halloween in November /

829 €

KerstmisNoël 1209 €

Nieuwjaar 1329 €

Inclusief:

  • bedlinnengoed,
  • handdoeken en washandjes,
  • wasdoeken,
  • stoelen en bedden voor baby’s.

Niet inbegrepen :

  • ontbijten
  • kosten (water + elektriciteit + gas) : 50€/nacht in de zomer en 80€/nacht in de winter
  • schoonmaak van bedlinnengoed, badjassen en handdoeken: 120 €
 
 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X